luni, 11 mai 2009

expune si tu

In calitate de artisti profesionisti sau amatori, puteti beneficia acum atat de discountul acordat la inramari cat si de accesul absolut gratuit in calitate de expozant la miniexpozitiile gazduite de centrul de inramari al www.arta-inramarii.ro din Baia Mare.
Ce oferim:
- minigaleria noastra te asteapta sa expui lucrarile personale timp de 3 saptamani, fara sa percepem chirie, fara sa cerem comision pentru lucrarile vandute si fara sa punem adaos peste pretul propus de tine. In plus, va exista o persoana, angajata noastra, care va da informatii de contact ale artistului, publicului solicitant pe timpul expozitiei.
- realizam afisul expozitiei, in format A3, color, pe care il vom expune la intrare, fara niciun cost din partea ta.
- comunicare in mediu offline si online.
Datorita spatiului limitat, galeria este potrivita pentru expunerea miniaturilor si a tablourilor mai mici. Mai jos vezi o imagine a spatiului.

Pentru a expune la noi, iata pasii care trebuie parcursi:
1. posteaza lucrarile in Salonul de arta de pe http://www.arta-inramarii.ro/. Aici lucrarile trebuie postate fara rama( daca lucrarea este inramata, rama se poate taia digital dintr-un program grafic). Daca lucrarile sunt acceptate, practic ai toate sansele ca lucrarile tale sa fie expuse.
2. contacteaza-ne pe email (arbexartdecor@yahoo.com), pe blog sau telefonic (0726 366 951)pentru programarea expozitiei.
3. pregatirea propriu-zisa pentru expozitie:
- inramarea tablourilor la atelierul nostru din Baia Mare (pentru artistii care nu sunt din localitate, lucrarile pot fi expediate prin Sprint curier (http://www.sprintcurier.ro/) la atelier (Arbex Art Decor, bd Unirii nr 23, Baia Mare) sau putem trimite la cerere curierul nostru cu care lucram - TNT. Costurile de expediere vor fi suportate de artisti. Pentru consultarea tarifelor de expediere prin curierul nostru vezi linkul http://www.deco-perete.ro/info/livrare
- semnarea procesului verbal de custodie ( acesta va fi expediat prin posta pentru artistii care nu sunt din Baia Mare)
- panotarea expozitiei - ne ocupam noi

se admit doua sau mai multe expozitii ale aceluiasi artist, cu conditia ca ele sa fie diferite.

miniexpozitie Grigore Zlamparet


In perioada 11 mai - 11 iunie vom gazdui cu placere expozitia " In natura" continand 18 lucrari ale d-lui Zlamparet, la centru nostru de inramari din Baia Mare, bd. Bucuresti nr. 6 (parterul magazinului Satelit)

Asteptam sa postati comentarii despre picturile si grafica color expusa. Expozitia este gazduita si online in Salonul de arta pe http://www.arta-inramarii.ro./

la inceput a fost cuvantul

" As rupe in bucati orice poster pe care as pune mana" imi spunea mai demult dna Maria, o pictorita renumita in Baia Mare ( si cred ca nu numai), la o intalnire amicala. Am argumentat ca este loc pentru toata lumea, ca cine nu-si permite o lucrare originala sau un tablou hand-made, alege in functie de buzunar. As indrazni sa adaug ca in diverse stiluri de decorare, se potrivesc foarte bine posterele.

Am ramas cu acele cuvinte care au lucrat incet, incet in subconstientul meu, iar cand m-am revoltat impotriva invaziei produselor neautohtone, m-am aliat si eu campaniilor vehiculate indeosebi in mediul virtual, apoi treptat am constientizat ca pot sa fac mai mult, chiar in domeniul in care activez. Asa a luat nastere proiectul miniexpozitiilor pe care le vom gazdui incepand din luna mai, la centrul nostru de comenzi din centrul municipiului Baia-Mare.