luni, 11 mai 2009

expune si tu

In calitate de artisti profesionisti sau amatori, puteti beneficia acum atat de discountul acordat la inramari cat si de accesul absolut gratuit in calitate de expozant la miniexpozitiile gazduite de centrul de inramari al www.arta-inramarii.ro din Baia Mare.
Ce oferim:
- minigaleria noastra te asteapta sa expui lucrarile personale timp de 3 saptamani, fara sa percepem chirie, fara sa cerem comision pentru lucrarile vandute si fara sa punem adaos peste pretul propus de tine. In plus, va exista o persoana, angajata noastra, care va da informatii de contact ale artistului, publicului solicitant pe timpul expozitiei.
- realizam afisul expozitiei, in format A3, color, pe care il vom expune la intrare, fara niciun cost din partea ta.
- comunicare in mediu offline si online.
Datorita spatiului limitat, galeria este potrivita pentru expunerea miniaturilor si a tablourilor mai mici. Mai jos vezi o imagine a spatiului.

Pentru a expune la noi, iata pasii care trebuie parcursi:
1. posteaza lucrarile in Salonul de arta de pe http://www.arta-inramarii.ro/. Aici lucrarile trebuie postate fara rama( daca lucrarea este inramata, rama se poate taia digital dintr-un program grafic). Daca lucrarile sunt acceptate, practic ai toate sansele ca lucrarile tale sa fie expuse.
2. contacteaza-ne pe email (arbexartdecor@yahoo.com), pe blog sau telefonic (0726 366 951)pentru programarea expozitiei.
3. pregatirea propriu-zisa pentru expozitie:
- inramarea tablourilor la atelierul nostru din Baia Mare (pentru artistii care nu sunt din localitate, lucrarile pot fi expediate prin Sprint curier (http://www.sprintcurier.ro/) la atelier (Arbex Art Decor, bd Unirii nr 23, Baia Mare) sau putem trimite la cerere curierul nostru cu care lucram - TNT. Costurile de expediere vor fi suportate de artisti. Pentru consultarea tarifelor de expediere prin curierul nostru vezi linkul http://www.deco-perete.ro/info/livrare
- semnarea procesului verbal de custodie ( acesta va fi expediat prin posta pentru artistii care nu sunt din Baia Mare)
- panotarea expozitiei - ne ocupam noi

se admit doua sau mai multe expozitii ale aceluiasi artist, cu conditia ca ele sa fie diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invitam sa comentati