vineri, 26 martie 2010

Dan Dinu expune cu Arbex Art Decor


Dan Dinu este un artist fotograf a carui munca este foarte apreciata de publicul iubitor de fotografie de arta.

In perioada 23 martie- 23 aprilie el va expune patru fotografii panoramice in cadrul proiectului initiat de Arbex Art Decor prin care isi propune sa aduca artistul mai aproape de publicul lui potential.
Astfel, "Misurina", "Enrosadira","Tre Cime" si "Reflexie" fotografii realizate in timpul expeditiei fotografului in muntii Dolomiti, vor putea fi admirate pe viu in holul de primire al hotelului Clermont din statiunea Covasna.
Aceste fotografii pot fi vizualizate si in Salonul de arta de pe site.


Arbex Art Decor, a carei activitate principala o constituie inramarile profesionale, continua acest proiect initiat anul trecut, incurajand artistii sa expuna prin parteneriatul creat cu hotelul Clermont.
Hotelul Clermont, amplasat in statiunea celor 1000 de izvoare de sanatate, este locul ideal pentru mai multe categorii de turisti: pentru cei care cauta beneficiile extraordinare ale apelor minerale si ale gazului mofetic, pentru cei care iubesc muntele si sunt impatimiti de drumetii, sau pentru cei care doresc sa evadeze din monotonia orasului la sfarsit de saptamana.