luni, 21 septembrie 2009

Expozitie Cristian Branzescu


"Cadou pentru suflet" - reprezinta prima expozitia de miniaturi a artistului bucurestean Cristian Branzescu, in Baia Mare.
Asa cum afirma artistul, " ...desenul a fost o mare pasiune, inca din copilarie; mai tarziu insa nevoia de culoare l-a indemnat, fara o pregatire in domeniu, sa se aventureze in tainele picturii. Fara o indrumare de specialitate, a intimpinat o multime de dificultati din punct de vedere tehnic, insa nu s-a lasat descurajat. Chiar daca a absolvit Academia de Studii Economice, dragostea fata de arta l-a indemnat intr-un tarziu sa urmeze cursurile Scolii Populare de Arte - sectia pictura; perioada de instruire in domeniu a reusit sa insufle disciplina si rabdare in abordarea temelor, a corectat si finisat tehnicile si indemanarea, si a rezolvat problemele de cromatica si desen.
In cei peste 10 ani de activitate lucrarile sale au ajuns in colectii particulare din tara si strainatate ( Canada, SUA, Italia, Spania, Grecia si Franta)."
Cele 30 de picturi miniaturale, realizate manual in ulei pe suport pe baza de lemn HDF, vor putea fi admirate si achizitionate in perioada 23 septembrie- 10 octombrie la centrul de inramari Arbex Art Decor din Baia Mare (bd Bucuresti nr 6). Cateva miniaturi pot fi achizitionate si din Salonul de arta de pe www.arta-inramarii.ro la pretul de 70 lei inramate.