miercuri, 17 februarie 2010

Arta coboara din galerie


Elena Bissinger si Tudor Francu sunt absolventi ai Facultatii de Arte vizuale- sectia pictura din Oradea.
In perioada 16 februarie-16 martie ei vor expune cateva picturi in cadrul proiectului initiat de Arbex Art Decor prin care ne propunem sa aducem artistul plastic mai aproape de publicul lui potential.
Astfel, "Floare de soare", "Taramul inocentei","Ingeri printre noi"si "Maci" vor putea fi admirate pe viu in holul de primire al hotelului Clermont din statiunea Covasna. Aceste picturi, precum si altele semnate de aceeasi artisti, pot fi vizualizate si in Salonul de arta de pe site, de unde pot fi achizitionate. Arbex Art Decor, a carei activitate principala o constituie inramarile profesionale, continua acest proiect initiat anul trecut, incurajand artistii sa expuna prin parteneriatul creat cu hotelul Clermont.
Hotelul Clermont, amplasat in statiunea celor 1000 de izvoare de sanatate, este locul ideal pentru mai multe categorii de turisti: pentru cei care cauta beneficiile extraordinare ale apelor minerale si ale gazului mofetic, pentru cei care iubesc muntele si sunt impatimiti de drumetii, sau pentru cei care doresc sa evadeze din monotonia orasului la sfarsit de saptamana.
Vezi www.clermonthotel.ro si www.arta-inramarii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invitam sa comentati